Aşağı Çiçeklidere Ortaokulu

WEB https://asagiciceklidereortaokulu.meb.k12.tr
Adres : Çiçeklidere Köyü Sumbas/OSMANİYE
VİZYON : Değişen ve gelişen dünyaya ayak uydurabilen,Araştıran ve gelişip üretebilen öğrenci ve öğretmenlere sahip,Bünyesinde barındırdığı öğrencileri,öğretmenleri,idarecileri ve destek personeli ile mutlu,uyumlu ve verimli çalışan bir kurum olarak;Çevremizdeki okullardan farklı,aranan ve tercih edilen bir konuma gelmek.
MİSYON : Atatürk ilkeleri ve milli eğitimin temel amaçları doğrultusunda tüm imkanlarımızı en yüksek verimde kullanarak kendine güvenen,çağdaş,yenilikçi,ülkesini ve ülke insanını seven ,birbirine saygılı ,hoşgörülü olan ,her anlamda örnek olabilecek saygılı öğrenciler yetiştirebilmek.
BAŞARILAR : 1 FEN LİSESİ ,1 Anadolu öğretmen lisesi,1 Anadolu Sağlık Meslek lisesi,10 Anadolu lisesi,1 spor lisesi,2 Turizm ve otelcilik lisesi Son 3 yıl kızlar voleybol ilçe birinciliği Erkekler futbol ilçe ikinciliği ve 2 defa ilçe üçüncülüğü ,Satrançta kızlarda ilçe ikinciliği ,Şiir okuma yarışmasında ilçe ikinciliği ,Kitap okuma yarışmasında ilçe beşinciliği

Saatler : 08 :30 - 15 :05
Bağlantı : Yok
Yabancı Dil :
Isınma : Soba
Servis :
Ulaşım : Öğretmenler kendi imkanlarıyla sağlamaktadır.
Yerleşim Yeri : Dağlık ve vadi arasında olup yanından dere akmaktadır.Yerleşim yerleri 7 mahalle şeklinde olup dağınıktır.
İl /İlçe Merkezine Uzaklık : İl merkezine uzaklık 78 km İlçe merkezine uzaklık 24 km
Kontenjan Bilgileri :
Sportif Etkinlikler :